Review: Vichy AQUALIA THERMAL ROLL-ON ματιών




Όλοι ξέρουμε (οκ,όσοι δεν το ξέρετε το μαθαίνετε τώρα), ότι έχω σοβαρό πρόβλημα με τους μαύρους κύκλους. Στα πάντα μπορεί να φαίνονται χαριτωμένοι, σε μένα σας διαβεβαιώ πως όχι!
Στην αναζήτηση λοιπόν του ιδανικού προϊόντος που θα βελτίωνε το πρόβλημα αυτό, μετά από ώριμη σκέψη κατέληξα στην αγορά του roll-on για τα μάτια της Vichy.

Θεώρησα (κακώς) μεγάλο ατού του προϊόντος το ότι δεν περιέχει parabens και τον τρόπο εφαρμογής,δηλαδή το μεταλλικό roll-on που αποσυμφορεί, δροσίζει και ξεκουράζει άμεσα το περίγραμμα των ματιών (όπως αναφέρεται στο σάιτ της vichy) κι έτσι μια ωραία πρωία το αγόρασα.
Ακολούθησαν πολλές ωραίες πρωίες και μεσημέρια και βράδια ακόμη, που εφάρμοζα το προϊόν ευλαβικά και ανυπόμονα περιμένοντας όχι ένα θαύμα, αλλά μια βελτίωση, μια κάποια ενυδάτωση έστω, βρε αδερφέ. Η αναμονή απέβη μάταιη!Μετά από συνεχή εντατική χρήση 2 και πλέον μηνών, όχι μόνο δεν είδα το παραμικρό αποτέλεσμα για το πρόβλημα των μαύρων κύκλων, αλλά ούτε στο θέμα ενυδάτωσης της περιοχής με κάλυψε, αφού λίγη ώρα μετά την εφαρμογή αισθανόμουν ότι το δέρμα στην περιοχή κάτω από τα μάτια ακόμα "διψούσε" .
Σταμάτησα να το χρησιμοποιώ όταν έπεσε στα χέρια μου η κρέμα για τους μαύρους κύκλους από φύση-λύση για την οποία σας είχα μιλήσει εδώ.
Λίγο καιρό μετά αποφάσισα να  δώσω άλλη μία ευκαιρία  στο roll on και να το εντάξω ξανά στην πρωινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου (μιας και η κρέμα από φύση-λύση εφαρμόζεται μόνο βράδυ) γιατί γενικά δε μου αρέσει να πηγαίνει τίποτα χαμένο αλλά ξεβιδώνοντας το καπάκι διαπίστωσα ότι μία δυσάρεστη μυρωδιά αναδυόταν από τη συσκευασία. Τσέκαρα την ημερομηνία λήξης, έξι μήνες. Δεν είχαν περάσει ούτε τέσσερις από τότε που άνοιξα εγώ τη συσκευασία. Απογοητεύτηκα ακόμα περισσότερο.Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι το είχα αγοράσει με γενναία έκπτωση και έτσι δεν "κλαίω" τα 15 περίπου ευρώ που κοστίζει κανονικά.
Φυσικά δε θα το ξαναγόραζα, περίμενα πολύ περισσότερα, και γενικά είχα την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη σειρά (aqualia thermal) της Vichy ήταν πολύ αξιόλογη, αλλά μετά από αυτή την εμπειρία διστάζω να δοκιμάσω κάτι άλλο της ίδιας σειράς.
Για την ιστορία να αναφέρω ότι είναι διάφανο και ελαφρύ προϊόν, απορροφάται άμεσα με λίγο μασάζ, σίγουρα δεν αφήνει λιπαρότητα,και πριν το συμβάν με την δυσάρεστη μυρωδιά, δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο άρωμα, μάλλον ανεπαίσθητη ήταν η μυρωδιά του θα έλεγα.
Μέσα σε όλα αυτά το μόνο ευχάριστο είναι ότι ναι μεν δε βοήθησε, αλλά ούτε και δημιούργησε πρόβλημα στην περιοχή.Απλά ήταν σα να μην είχα εφαρμόσει τίποτα!Sorry,Vichy,that's my experience!

Το έχει δοκιμάσει κάποια από σας; Τι γνώμη έχετε;

Post a Comment

4 Comments

  1. Προσφατα εγραψα και γω ποστ για τη συγκεκριμενη και την εθαψα κυριολεκτικα..δε μου εκανε τιποτα απολυτως εκτος απο μια δροσια που προσεφερε...εγω βεβαια συνεχιζω να τη χρησιμοποιω το πρωι μπας και αλλαξω γνωμη αλλα ακομα τιποτα..κριμα γιατι και γω ειχα πολλες προσδοκιες

    ReplyDelete
    Replies
    1. σε καταλαβαίνω απόλυτα, πιο απόλυτα δε γίνεται!

      Delete
  2. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από τη σειρά aqualia thermal και μάλλον θα την αποφύγω...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δε θα μπορούσα να σου συστήσω το αντίθετο μετά από τέτοια εμπειρία που είχα!

      Delete

I appreciate every comment!