Συμμετοχή στο #Giveaway από την Ελπιδα 1

Η Ελπίδα, της οποίας αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή στο nail art giveaway,  είναι επαγγελματίας στο χώρο του μανικιούρ-πντικιουρ και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στη σελίδα της στο facebook κάνει εξαιρετική δουλειά.
Όμως σήμερα μοιράζεται μαζί μας ένα απλό σχέδιο που μπορούμε να κάνουμε κι εμείς στα νύχια μας ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρούμε στο παρακάτω βιντεάκι. Η ίδια, λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, δεν είχε χρόνο να φτιάξει και το βίντεο έφτιαξε όμως ένα υπέροχο nails look προσθέτοντας και τη δική της πινελιά (το λουλουδάκι στους αντίχειρες). Ελπίδα, σ'ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σου στο giveaway!








Περισσότερες πληροφορίες για την Ελπίδα μπορείτε να δείτε στη σελίδα της, όπου θα διαπιστώσετε ότι τα επαγγελματικά σχέδια που κάνει στα νύχια είναι εξαιρετικά(δείτε αυτό και θα καταλάβετε τι εννοώ) !Όσες τυχερές μένουν στο Περιστέρι, όπου βρίσκεται η έδρα της μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί της στα τηλέφωνα επικοινωνίας που βλέπουν παρακάτω και να κλείσουν ραντεβού για την περιποίηση των άκρων τους!



Το βίντεο είναι από το κανάλι simplichic

Post a Comment

0 Comments