Beauty news #1 : Giveaways, reviews and more

Άλλη μια νέα στήλη θα προστεθεί στο Beauty e-studio τα beauty news της εβδομάδας που θα δημοσιεύονται κάθε Σαββατοκύριακο.
Ξεκινάμε με τα νέα του Beauty e-studio γι'αυτή την εβδομάδα

click here to enter and win
  • επιτέλους έφτιαξα σελίδα στο fb για το Beauty e-studio και μέχρι την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 τρέχει ένα giveaway για να γιορτάσουμε το μεγάλο γεγονός!Πληροφορίες για τα δώρα θα διαβάσετε στο τέλος του review μου για την Avon
  • μιας και είπα για review, θέλω κι από δω να ευχαριστήσω την Ελευθερία από το Diary of a beauty addict που φιλοξένησε το review μου για δύο νέα προϊόντα περιποίησης στην εβδομαδιαία στήλη της "Guest Posts" . Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη L'Oréal nude magique cc cream & το Garnier 5 sec perfect blur instant skin corrector δεν έχετε παρά να διαβάσετε τη γνώμη μου γι'αυτά στο blog της Ελευθερίας.

  • το international giveaway με τους 50 νικητές θα δέχεται συμμετοχές μέχρι 18 Ιανουαρίου! Επομένως έχετε πολύ χρόνο να ετοιμάσετε ένα nail art tutorial και να πάρετε μέρος στην κλήρωση για 50 σετ χειροποίητα διακοσμητικά νυχιών.
  • τα δώρα δεν τελειώνουν εδώ καθώς σε συνεργασία με τη Δήμητρα από το ιστολόγιο   Mon Fabuleux destin που είχα φιλοξενήσει πριν μερικές βδομάδες στη στήλη "Συνεντεύξεις με bloggers που ξεχωρίζουν" σας έχουμε ετοιμάσει ένα ξεχωριστό giveaway για ένα ζευγάρι χειροποίητα σκουλαρίκια-κομμάτια τούρτας, Μένουν μόλις 2 μέρες για να πάρετε μέρος!

Αν αναρωτιέστε γιατί τόσα πολλά δώρα αυτές τις μέρες, να σας αποκαλύψω ότι σε λίγες μέρες έχω τα γενέθλιά μου και είπα να το γιορτάσουμε μαζί! 
Καλό Σαββατοκύριακο!

Post a Comment

1 Comments

I appreciate every comment!